مزایای استفاده از سمعک هوشمنددیجیتال

 تبدیل اصوات دریافتی به سیگنال های الکتریکی

 قابلیت اتصال به کامپیوتر و تنظیم دستگاه

 امکان برنامه ریزی بر روی سمعک  هوشمند

 تشخیص صداهای محیطی و گفتار

 حذف دیجیتالی فیدبک

 داشتن حالت های مختلف شنیداری در حافظه سمعک برای محیط های مختلف

 امکان تمرکز بیشتر بر روی گفتار با استفاده از میکروفن های جهت دار

 انعطاف پذیری بالا

 مجهز بودن برخی از سمعک های دیجیتال به تکنولوژی بیسیم

درباره سمعک هوشمند

در سمعک‌ های هوشمند، مانند سمعک ویدکس علاوه بر پردازش دیجیتالی پیشرفته صداهای دریافتی، امکان ذخیره و نگهداری داده‌ها نیز وجود دارد. این داده ها شامل نحوه استفاده کاربر از سمعک در محیط های مختلف می باشد. پس از یک تا دو هفته، ذخیره سازی داده ها بر روی دستگاه، تنظیمات مورد نیاز کاربر بصورت خودکار سنجیده می شود. و بر روی دستگاه اعمال می گردد. از آن پس با ورود فرد به هر محیطی، مکانیسم سمعک شروع به شناسایی محیط اکوستیکی کرده؛ و تنظیمات مربوط به آن محیط را به طور خودکار اعمال می کند.


در این مرحله الگوریتم های دقیق و پیشرفته سمعک، محاسبات و سریعی را انجام می دهند، و درک گفتار در آن محیط را به حداکثر می رسانند. به دلیل اینکه این سمعک ها، سطح مطلوب صوتی و میزان تقویت صوت ها برای فرد استفاده کننده را یادمی گیرند، به آنها سمعک هوشمند می گویند. از دیگر قابلیت های این گونه از سمعک ها تنظیم آنها با کامپیوتر است. که وجود کانال ها و باند های متعدد این تنظیمات را آسان تر و پیشرفته تر می سازد. سیستم ردیاب گفتار، همزمان با تقویت گفتار به کنترل و حذف صوت های مزاحم می پردازد. و استفاده از سمعک را برای فرد استفاده کننده ایده آل و لذت بخش می کند.


امروزه تکنولوژی بیسیم (وایرلس) نیز در سمعک های هوشمند استفاده می شود. که از بروزترین انواع تکنولوژی سمعک ها می باشد. لازم به ذکر است که قیمت سمعک بر اساس تکنولوژی های به کار رفته در آن تغییر می کند. این تکنولوژی قابلیت اتصال با وسایل الکترونیکی مثل لپ تاپ، تلفن، تلویزیون و … را فراهم می کند. سمعک های هوشمند برای انواع مختلف کم شنوایی کاربرد دارد. و در اندازه های مختلف نامرئی، داخل گوشی و پشت گوشی وجود دارد؛ که خوشبختانه شنوایی از طریق دستگاه را تا حد زیادی به شنوایی طبیعی نزدیک کرده است.


مزایای سمعک هوشمند

 تکنولوژی بسیار پیشرفته

 تشخیص گفتار از اصوات مزاحم و حذف صوت های مزاحم

 مکانیسم میکروفن های چندگانه جهت دار (امکان دریافت صدا از تمام جهات را فراهم می کند)

 مدارهای الکتریکی ضد سوت بسیار هوشمند

 مکانیسم ردیاب نویز

 برنامه ریزی های مختلف و امکان ذخیره و نگهداری برنامه ها بر حسب نیاز افراد کم شنوا

اشنایی با تجویز سمعک هوشمند

کلینیک سمعک

کلینیک مدرن ارزیابی شنوایی و تجویز تخصصی سمعک تهران صفیر در تهران واقع در خیابان شریعتی، قلهک با مدیریت مستقیم آقای دکتر ایوب ولدبیگی متخصص شنوایی، تعادل و تجویز سمعک با استفاده از به روز ترین دستگاه ها و متدهای علمی تجویز سمعک واقع در تهران شمال (قلهک)، آماده خدمت گزاری به مراجعین محترم است. رسالت این مجموعه برطرف کردن مشکلات افراد کم شنوا و همچنین مشاوره به افراد با اختلالات شنوایی است. برخی از فعالیت های این مجموعه عبارتند از: ارزیابی های پایه و تخصصی شنوایی، ارزیابی عملکرد شیپور استاش، ارزیابی و درمان وزوز گوش (Tinnitus) با سمعک جدید دارای تکنولوژی حذف وزوز، و همچنین تجویز تخصصی انواع سمعک های نامرئی واقعی (IIC)، پشت گوشی، استخوانی، وایرلس و … است. کلینیک تجویز سمعک تهران صفیر به تجویز سمعک هوشمند خاطر رفاه حال افرادی که در تهران هستند و قادر به مراجعه به مطب نیستند هم گزینه تجویز دقیق سمعک در منزل هم قرار داده است. برای مراجعین محترم خارج از تهران هم گزینه تجویز سمعک یک روزه در نظر گرفته است.

منبع:

https://www.isna.ir/news/98122821764/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85

معرفی قیمت و خرید سمعک زیمنس

در سال های اخیر یک افزایش در فیتینگ باز بوجود امده است.در این مورد یک قالب مخصوص بدون انسداد همراه با یک تیوب کوچک به کار می رود.یک مثال از این حالت در شکل35.4 نشان داده شده است.ونت های قابل تغییر،همچنین در  خرید سمعک زیمنس دسترس هستند که از پلاگ های پلاستیکی یا انواع مختلف تیوب که در مجموع می تواند ونت بوجود امده و یا انواع مختلف قطر کوچکتر که مسدود نماید،استفاده می کند.

انواع مختلف قالب های بکاررفته در سمعک های BTEرا نشان می دهد

اثرات اندازه تهویه،می تواند در شکل35.6 مشاهده می شود.مشاهده کنید که اندازه ونت افزایش می یابدمیزان کاهش(سیگنال خارجی) با اثر گستردگی فرکانس های بالا  افزایش می یابد.در حقیقت،به اعتقادی تبدیل شده که در فرکانس هایی که شنوایی طبیعی وجود دارد،بهتر است که سمعک مورد استفاده صدای طبیعی را نسبت به صدای تقویت شده هم بشنود.بنابراین اندازه ونت  برای برابر شدن با محدوده شنوایی طبیعی در فرکانس های پایین،بایستی انتخاب شود.

در یک زمان مرسوم بود که از تیوب هورن برای افزایش فرکانس های بالاتر استفاده کند(بعد از تولید اولیه، هورن لیبی نامیده شد.این تیوب هورن در قالب ها معمولا یک افزایش 3-5 دسی بلی در بهره فرکانس ناحیه 3000هرتز،بوجود می آورد.بهرحال محتمل نیست که از این اثر هورن در وسایل سفارشی استفاده شود.با ارائه کانال های چندکاناله وقابل برنامه ریزی در سمعک های امروزه،تیوب هورن استفاده نمی شود زیرا معمولا دستیابی به بهره دلخواه بدون آن،امکان پذیر می باشد.



درنهایت،زمانی که کل بخش سمعک BTEمرسوم است که یک محل دمپر در هوک تون(که کل گوش را فیت می نماید) برای هموار کردن پاسخ در رنج فرکانسی1200-1600هرتز استفاده شود.بعضی سازندگان،هوک های مختلف را با انواع مختلف اندازه دمپر،ارائه می دهند.

منبع: 

https://tehransafir.com/%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9-%D8%B2%DB%8C%D9%85%D9%86%D8%B3-%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/


معرفی خرید سمعک فوناک

فرد دارای کم شنوایی همراه با ادیولوژیست وارد یک پروسه می شود. نتایج روی اینکه آیا فرد 

ازسمعک استفاده خواهد کرد تمرکز نمی کنند و به جای آن به موردی که ترکیب درست تکنولوژی و 

دیگر اقدامات برای فرد می باشد توجه می کنند و این اقدامات ازطریق پروسه فیتینگ سمعک بدست 

می آیند. پروسه های فیتینگ به دلیل تغییرنیازهای فرد، تغییرات محیط ارتباطی خرید سمعک فوناک  و به دلیل تغییرات 

تکنولوژی تغییر میکنند.

در یک زمان(دوره)،عمل شنوایی شناسی بالینی، به طورگسترده مختص به آزمون های تشخیصی شده بود.در سال های اخیر ،با استفاده از آزمون های رفتاری،شنوایی شناسان به طور معمول کارهایی انجام می دهند که مشخص می کند آیا اختلال شنوایی مفروض،انتقالی است و یا حسی عصبی.در دهه 1990میلادی، آزمون ایمیتانس و ارزیابی الکتروفیزیولوژی به شنوایی شناسان این اجازه را می داد تا فقط بین پاتولوژی های گوش میانی و حسی عصبی، تمایز قائل نشوند،ولی محل و وسعت ضایعه ی شنوایی مرکزی حلزون را بیشتر تعریف و مشخص می نماید.این دوره از شنواییی شناسی بالینی بانی اکتشافات ارزشمند بود و به طور گسترده این حرفه را تبیین نمود.در اواخردهه 1990 به دلیل مسائل سیاسی،اخلاقی،حرفه ای و اقتصادی،اکثر شنوایی شناسان وارد یک حوزه جدید شنوایی شناسی شدند و شروع به پخش و توزیع سمعک ها نمودند.این بدان معنا نیست که شنوایی شناسان همیشه درگیر سمعک و توانبخشی شنوایی شناسی باشند،اما به طور معمول آن ها در خط مقدم فیتینگ، توزیع و سروکار داشتن با مشکلات بعد از فیتینگ نیستند.
زمانی که حوزه شنوایی شناسی بالینی در سال های1980تا1990 میلادی به داخل حوزه سمعک بسط داده شد،معلوم شد که برنامه های تربیتی و آموزشی،نیاز به همگام شدن با پیشرفت های الکترونیکی صنعت سمعک و پیشرفت های تایید کننده مربوطهدارد.خیلی سال قبل نیست که مدرک دکترای برنامه تربیتی شنوایی شناسی، تنها در یک دوره ی سه ساله ،مطالعه سمعک ها به همراه ادیومتری گفتاری را با هم ترکیب نموده است.امروزه با شنوایی شناسی بالینی همگام شده است و به سمت یک مدرک دکترای بالینی4ساله حرکت کرده است،2،3، ویا حتی 4دوره به طور منحصر به فرد انتخاب وفیتنینگ سمعک ها را ارائه می دهند  اکنون درصد بالایی از شنوایی شناسان به بررسی سمعک ها می پردازند و به توزیع سمعک ها ،به عنوان فعالیت اولیه حرفه ای می پردازند.سمعک های مدرن به طور زیادی پیچیده شده اند و انتخاب ،فیتینگ وتایید سمعک ها به عنوان یک وظیفه ی چالش برانگیز برای شنوایی شناسان تبدیل کرده است.بنابراین آموزش گسترده برای فراهم نمودن جنبه های تکنیکی سمعک ، ضروری است.

منبع: 
tehransafir.com/%d8%b3%d9%85%d8%b9%da%a9-%d9%81%d9%88%d9%86%d8%a7%da%a9/